Αποκλειστικές αντιπροσωπείες

kverneland

Ο Όμιλος Kverneland είναι μια διεθνής εταιρεία που αναπτύσσει, παράγει και διανέμει γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρονικές λύσεις και ψηφιακές υπηρεσίες στην αγροτική κοινότητα. Η εταιρεία παρέχει τεχνολογία γεωργικής εφαρμογής μέσω της προσφοράς κατασκευής εξοπλισμού.

Ο Όμιλος Kverneland προσφέρει μια γκάμα εξοπλισμού εδάφους και σποράς, εξοπλισμός χορτονομής και δέματος, ψεκασμό, ηλεκτρονικές λύσεις και υπηρεσίες ψηφιακής εκμετάλλευσης γεωργικών ελκυστήρων και εργαλείων.

sola logo

Η Solà είναι μια κορυφαία οικογενειακή επιχείρηση σε σπορόφυτα με περισσότερα από 50 χρόνια στην αγορά.
Είναι ο ηγέτης στη σπορά και στους καλλιεργητές ακριβείας με εμπειρία άνω των 50 ετών.

Η Solà συμμετέχει ενεργά σε πολλούς από τους πιο διάσημους συλλόγους στην Ισπανία και στην Ευρώπη, όπως AGRAGEX, ANSEMAT, FEMAC, VDMA κ.λπ.

Η Solà συμμετέχει περιοδικά στις σημαντικότερες εκθέσεις γεωργικών μηχανημάτων: SIMA στο Παρίσι, FIMA στη Σαραγόσα, EIMA στη Μπολόνια και AGRITECHNICA στο Αννόβερο, με πολλές αναγνωρίσεις της τεχνικής καινοτομίας σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Σήμερα η Solà είναι συνώνυμο της στοχαστικότητας και της επαγγελματικότητας, καθώς είναι χιλιάδες οι ικανοποιημένοι χρήστες μετά τη χρήση των προϊόντων μας.
Αποτελεί μια νέα ανθρώπινη δύναμη, και χορηγεί και ενθαρρύνει τη συνέχεια και το μέλλον της εταιρείας, μια τρίτη γενιά της οικογένειας Solà, η Ginevra Solà, εισάγει ψευδαίσθηση και αισιοδοξία στην ανάπτυξη της τρίτης μεγάλης γεωργικής επανάστασης: η βιοτεχνολογία και οι ΤΠΕ που εφαρμόζονται στη γεωργία.

ovlac logo

Η Ovlac είναι μια οικογενειακή εταιρεία που κατασκευάζει γεωργικό εξοπλισμό από το 1936. Από την αρχή της, η Ovlac έχει εστιάσει τη δραστηριότητά της στην κατασκευή αρότρων χύτευσης, που αποτελεί το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας εδώ και δεκαετίες και εξακολουθεί να είναι και σήμερα.

Κατά τα τελευταία 15 χρόνια, η γκάμα προϊόντων Ovlac έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει και άλλα γεωργικά μηχανήματα. Σήμερα, η Ovlac βρίσκεται στην τρίτη γενιά της, και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού επεξεργασίας εδάφους στην Ισπανία.

tenias logo

Η Tenias, από τότε που ιδρύθηκε το 1956 ως κατάστημα επισκευής γεωργικών μηχανημάτων, προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες που προκύπτουν. Σήμερα, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορευματοποίηση των εμπρόσθιων φορτωτών και αγροτικών και κτηνοτροφικών εργαλείων και μηχανημάτων.

Η εταιρεία διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογικά μέσα στην αγορά, διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της έχουν εξαιρετική φήμη σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με πάνω από 50 χρόνια στον κλάδο, εγγυάται και διασφαλίζει την ποιότητα. Είναι μια εταιρεία που πάντα είχε απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών της.

tatoma logo

Η Tatoma Group, με μια τροχιά που εκτείνεται σε πάνω από 30 χρόνια, είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της κατασκευής αναμικτών για τη διατροφή μηρυκαστικών.

Τα Tatoma TMR Mixers προσφέρουν μια νέα γενιά αποτελεσματικότητας, ευελιξίας και αντοχής. Έχοντας ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς σε 40 χώρες, η Tatoma έχει αποκτήσει φήμη για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση πελατών και την καινοτομία της.

hnos garcia logo

Η Hermanos Garcia είναι ο ηγέτες στις πωλήσεις γεωργικών ρυμουλκουμένων για 18 συνεχόμενα χρόνια στην Ισπανία. Διαθέται ένα εμπορικό δίκτυο με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης. Η έδρα της βρίσκεται στο Peñafiel (Βαγιαδολίδ). Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με το δικό μας αρθρωτό κατασκευαστικό σχέδιο.

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας. Η ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες κοπής, αναδίπλωσης, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής λέιζερ και άλλων καινοτόμων μεθόδων επεξεργασίας χάλυβα.

Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στην κατασκευή και εμπορευματοποίηση μηχανημάτων κατασκευασμένων με υψηλής ποιότητας χάλυβες και μια πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία: Ρυμουλκούμενα (από 3 έως 40 τόνους), τύπου κάδου, αρθρωτού τύπου ή πολλαπλών χρήσεων (για ζωοτροφές, βοοειδή, μηχανήματα, αχύρου, χορτονομή, κιβώτια και μεγάλους σάκους), διανομείς κοπριάς (από 4 έως 39 m3), βυτιοφόρα (από 4.000 l o 37.000 l), λιπασματοδιανομείς (από 3 έως 18 m3).

fae logo

Η FAE είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την παραγωγή κεφαλών για τρακτέρ, εκσκαφείς, ολισθητήρες, ειδικά οχήματα και οχήματα που προορίζονται για δασικές και γεωργικές εργασίες. Με μια σειρά από περισσότερα από 90 προϊόντα και 400 μοντέλα, η FAE μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Η γκάμα προϊόντων της FAE περιλαμβάνει δασοκοπτικά, κοπτικά, κολοβώματα, θραυστήρες πετρών, σταθεροποιητές και πολυλειτουργικές κεφαλές.

Η FAE εστιάζει στην τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα κατασκευής, προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία για τα μηχανήματά της.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη βόρεια Ιταλία, στο Fondo (Trento), με έδρα την περιοχή όπου ιδρύθηκε η FAE το 1989.

zagroda logo

Η Zagroda, για περισσότερα από 20 χρόνια παρακολουθεί συνεχώς την ανάπτυξη της γεωργίας στον κόσμο, προμηθεύοντας εξοπλισμό σε εκατοντάδες πελάτες. Εδώ και χρόνια συμμετέχει σε εκθέσεις και επιδείξεις και δοκιμές γεωργικών μηχανημάτων στην Ευρώπη.

Προσφέρει αποδεδειγμένα σχέδια προσαρμοσμένα σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, τεχνολογία εδάφους και καλλιέργειας. Συνεργάζεται με τους πελάτες της, για τη βελτίωση των προϊόντων της.